YO!

Här jobbar man och sliter, fast de e skoj! Ikväll åkte jag och tränade så nu känner man sig nyttig. Stackars Loke är sjuk. Poa ringde till jobbet och berättade att han hade feber. Han hade gett han alvedon och sen sov han i 3 tim så när jag kom hem var han ganska pigg. Nu snickrar vi en till kaninbur eftersom vi blev tvungna att dela på kaninerna. Linus blev jättetaskig mot Snobben och började bitas och ha sig. Drygokaniner!

Over and out nu vakna min son.

Kommentarer
Postat av: Fia

Du kan väl lägga ut en bild på buren när ni är klara.. Behöver lite inspiration.. Har lovat Elice kaniner till sommaren :)

2009-03-20 @ 20:05:41
Postat av: Gisela Berggren

Hej Sofia!!

Bloggar du det hade inte jag en susning om..

Tack för en trevlig stund i fredags kväll på din 30 års dag..strax i min kaliber, he he

jag sprang runt kattbäcken idag, nästa gång kan DU hänga på.

Back to the reality och den forbeinade tentan som gör mig Crazey tre feta texter påp engelska ..

Ses kram hej..

2009-04-05 @ 12:25:01
Postat av: Elle

Hej grattis på stora dagen i efterskott.. Syrran har väl skvallrat om att vi kommer neröver..Måste få se killarna nåt//Kraaaaaaaaaaaaaaam ;)

2009-04-11 @ 15:38:02
Postat av: Gisela Berggren

Hej bruden!!



Känner du att våren är här på riktigt nu..jag känner att det kommit lite smygande en känsla av att det är nåt på gång..man börjar smyga i små frön i en gammal mjölkförpackning, inte för att man tror att de ska gro..(JAG har ju inga gröna fingrar) utan mera som en kul grejj att jag och Erik kladdar i små frön och det hela slutar med att hela köket är fullt med jord..(varför gick vi inte ut på balkongen) snabeldraken åker snabbt fram...Erik greppar slangen och fixar skivan. Vad mera ÄR vår..Tomas Ledin och Idde Schultz..på högsta volym!!! Och så upp med fönstrena spela för alla som vill höra (för det är ju klart att alla vill)

men sen kommer det några bakslag men hagel och snöblandat...känns som filmjölk på den nystrukna blusen och det är 45 minuter till gudstjänsten börjar..men nu kan vi nog andas ut jag tror våren har kommit för att stanna en stund...Jag är kär sådär så jag inte vet om jag ska kräkas,gråta eller.....ge mig hän...jag blir kär varje vår i det jag gör, i livet, i en människa som är speciell..Mitt BARN min lilla jordiga unge som tittar på mig och säger att jag är världens bästa mamma,det Är vår och vår är KÄRLEK till hela skapelsen.Våren som påminner oss att verkligen våga känna igen och igen..



//Gia

2009-05-13 @ 07:29:05
Postat av: Elin

NU far du ta och uppdatera dig,er lite.. Kika forbi mitt lilla krypin om di far tid lite for en gammal van..Kraaaaaaaaaaam

2009-08-26 @ 13:00:01
URL: http://lowfan856.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0